Boksen
Daag jezelf uit en ondervind de positieve effecten van boksen


Boksen

Wil jij werken aan je lichaam en conditie op een leuke, gezellige manier samen met anderen? Schrijf je dan in voor de small-groups lessen. In deze kleine groepen (4-6 personen) gaan we aan de slag om je lichaam sterk en gezond te maken.

Lessen worden aangeboden op ieder niveau. Samen gaan we kijken waar je staat en wat voor jou goed voelt. Ben je benieuwd of boksen iets voor jou is? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles.


Boksen bij You Do It

Boksen is een fantastische sport waar je lichaam en je geest op meerdere manieren van profiteren.

Algemeen uithoudingsvermogen

Boksen is een intensieve sport waarbij je al je spieren nodig hebt. Daarnaast moet je een goed uithoudingsvermogen hebben om het vol te houden. Door de intensiteit van de trainingen zal je algemene uithoudingsvermogen razendsnel verbeteren.

Spierkracht

Het zal geen verrassing zijn dat je een sterker lichaam krijgt van boksen. Tijdens het sparren benut je al je spieren. Door het voetenwerk en de techniek die bij boksen komt kijken wordt je lichaam ook soepeler en wendbaarder.

Mentale en fysieke weerbaarheid

Met boksen leer je technieken om jezelf te verdedigen. Doordat je fysiek in staat bent jezelf te verdedigen zien we vaak dat de mentale weerbaarheid ook beter wordt. Door te boksen verbeter je je zelfvertrouwen!

Nieuwsgierig geworden?

Ben je er klaar voor om samen het maximale uit je leven te halen?