Over Ons
Al meer dan 35 jaar ervaring

Mervyn Postma


Mijn naam is Mervyn Postma, getrouwd en vader van twee geweldige zoons.  Mijn liefde voor sport heb ik in 1992 bekroond met een diploma MDGO- Sport & Beweging aan het CIOS te Goes. Daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende functies zoals teamcoach, projectleider en internationaal account manager bij diverse vooraanstaande bedrijven.
 
Mijn voorliefde voor sport heb ik in de jaren tevens vormgegeven door het trainen, coachen en begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen middels boks, personal- en groepstraining.
 
Ik ben me meer en meer hierop gaan toeleggen en heb uiteindelijk mijn eigen studio geopend. Ook heb ik de cursus coaching gevolgd aan het Enneagram College en het diploma behaald.

Soms merk je pas op wat je altijd al wist, als je gaat DOEN

Zo wist ik eigenlijk al heel lang wat mijn passie is en ben ik al járen bezig met mijn missie, zij het onbewust. Als voormalig manager en fanatiek sportman heb ik veel van de wereld gezien, mensen ontmoet, verschillende culturen bewonderd, geleerd en gegeven, doelen nagestreefd, gefaald en behaald….
Om uiteindelijk te komen waar ik nu ben: bewust met mijn missie aan de gang: anderen helpen om een gelukkiger leven te leiden.

Waarom kiezen voor You Do It?

Een no-nonsens aanpak. Ik help, begeleid, stimuleer en motiveer!

Ervaren dat het ook anders kan

Grip krijgen op jouw talenten en valkuilen

In beweging komen (gewoon DOEN)

Je ECHT zelfverzekerd en zelfbewust te voelen

Gevarieerde trainingsvormen

Handvaten die ECHT grijpbaar zijn

Vraag een gratis intake aan

Ben je er klaar voor om samen het maximale uit je leven te halen?