BAVOLOOP Trailrun 2023

BAVOLOOP Trailrun 2023

BAVOLOOP Trailrun 2023 2560 1410 You Do It

Na twee succesvolle edities in 2021 en 2022, staat You Do It te popelen om ook dit jaar weer mee te doen aan de BAVOLOOP Trailrun. De prachtige route voert je door de adembenemende natuurgebieden van het Brabants landschap, met hoogtepunten zoals de Pannenhoef rond Rijsbergen.

Dit jaar biedt de BAVOLOOP weer een breed scala aan afstanden aan, zodat zowel beginners als ervaren lopers iets naar hun gading vinden: 5 km, 10 km, 15 km, 22 km en 30 km. Voor de viervoetige vrienden is er goed nieuws: alle afstanden zijn ook beschikbaar voor canicross, zodat je samen met je hond kunt genieten van het parcours.

Speciaal voor de jonge enthousiastelingen organiseert de BAVOLOOP een kids/jeugdloop van 1,2 km. Het beste nieuws is dat deelname hieraan geheel gratis is.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de 5 km te wandelen, waardoor nog meer mensen de kans krijgen om deel te nemen aan het evenement. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen wandeling, er is voor elk wat wils.

We kijken er enorm naar uit om samen met jou en alle deelnemers van dit jaar opnieuw een onvergetelijk evenement neer te zetten. Tot ziens op zondag 17 december 2023 bij de BAVOLOOP Trailrun!