Een zetje in de goede richting

Een zetje in de goede richting

Een zetje in de goede richting 690 518 You Do It

Onlangs heeft Prinsenbeek Nieuws mij een dag gevolgd. Lees hier het artikel dat op vrijdag 22 November 2019 is geplaatst.

Het is dinsdagochtend als Klaus Hittmeyer (87) uit Prinsenbeek zijn oefeningen doet bij You Do It, onderin het sportcentrum aan de Hambroeklaan in de Haagse Beemden. Zijn personal coach en trainer Mervyn Postma (50) geeft instructie.

Mervyn heeft een sport- en trainersachtergrond. Hij is thuis in diverse takken van sport en actief als begeleider bij meerdere verenigingen in de regio. Begin november is hij gestart met You Do It. Vanuit een trainingsruimte onder in het sportcentrum bij de fietsbrug wil hij mensen helpen middels Enneagram-coaching. Met als basis de verschillende typen mensen met hun talenten en valkuilen. ,,Het is een middel om je in beweging te brengen en op een zelfverzekerde manier regie te laten pakken over wat je echt wilt in het leven’’, aldus de coach.

Met gevarieerde trainingsvormen wil hij zijn cliënten lichamelijk en geestelijk op weg helpen. Naar eigen zeggen met een no-nonsens aanpak. ,,Door te laten ervaren dat het ook anders kan, zorgen dat ze in beweging komen en het gewoon gaan doen.’’ You Do It verzorgt ook weerbaarheids- en bedrijfstrainingen.

Klaus Hittmeyer is er voor de derde keer en heeft naar eigen zeggen baat bij de aanpak van Postma. ,,Ik vind dat het snel vruchten afwerpt. Het heeft me al een zetje in de goede richting gegeven.’’